Grida Duma e ftuar në You&Me. Intervista e plotë (VIDEO)

Në një intervistë shumë natyrale me Julkën dhe Arditin në radio ENERGY, Grida Duma ka folur për disa nga temat më aktuale në vendin tonë. Për më shumë, ndiqni intervistën e plotë të saj në ENERGY.

Advertisement