12.5 C
Tirana
Friday, November 26, 2021

BAKTERET, TEKNOLOGJIA E FUNDIT E RESTAURIMIT TË VEPRAVE ARTISTIKE

Roma mund të jetë qyteti i përjetshëm, por artefaktet e saj të lashta janë në rrezik të vazhdueshëm nga ndotja, shiu acid, e madje...

SHBA, lind foshnja rekord: Pas 19 aborteve, gruaja sjell në jetë fëmijën 6.4 kg

Cary dhe Tim Patonai kishin ëndërruar që në fillimet e njohjes së tyre të kishin një familje të madhe, por kurrsesi nuk kishin menduar...

A shohin njerëzit e verbër në ëndrrat e tyre?

Nëse jeni person me shikim, ka të ngjarë të përjetoni shumicën e ëndrrave tuaja vizualisht dhe me ngjyra të plota. Teksa ëndërroni, ju shihni...

2% e pasurisë së Musk mund t’i japë fund urisë në botë, thotë kreu...

Një grup i vogël individësh jashtëzakonisht të pasur mund të ndihmojë në zgjidhjen e krizës së urisë në botë me vetëm një shifër të...

Gjobitesh edhe kur punon shumë!

Gjithsej 88 gjoba të ndryshme të vendosura, 27 mijë euro për t’u paguar dhe 249 pikë të zbritura nga leja e drejtimit. Këto janë shifrat...
Advertisement