Edhe pak ditë nga super sfilata e Victoria’s Secret

Më 2 dhjetor në Londër do të mbahet sfilata e famshme dhe e shumëpritur e Victoria's Secret Fashion Show. Kjo sfilatë gjithnjë ka sjellë...

Seks oral me skeletin

Seks oral me një skelet dhe dinamit i vendosur në vesh. James Franco bën poza të çuditshme përpara objektivit të Terry Richardson për revistën...

Zbulohet letra e “depresionit”

Një pjesë e së kaluarës së Marilyn Monroe pritet që të vihet në ankand nga një koleksionues, bashkë me një letër të John Lennon...

Perëndesha e Dashurisë zbret në Athinë

Look-u i Perëndeshës së dashurisë Afërdita gjithmonë është përdorur për një nga momentet më sensuale të koncerteve të saj, por kësaj radhe Lady Gaga...

Bar Rafaeli burrë?

Të gjithë meshkujt do të frikësoheshin dhe do të zhgënjeheshin jashtë mase nëse një ditë do të futeshin në një WC publike dhe do...