Nudo për qëllime të ndryshme…

Mbi 700 persona kanë marrë pjesë në një banjon nudo rekord. Manifestimi Sydney Skinny ka transmetuar tek të gjithë mesazhin: “Vlerësoni trupin tuaj, harrojini...

Scarlett Johanson & Matthew McConaughey për D&G

Scarlett Johanson dhe Matthew McConaughey shfaqen krah njëri-tjetrit me black look për Dolce & Gabbana. Dy seks simbole, ai me xhaketë dhe kravatë, ajo...

Shfaqet nudo për të mos dalë nga shtëpia e Big Brother

Në Angli të gjithë janë të çmendur për “Celebrity Big Brother”. Ajo që ka bërë që të flasin të gjithë ka qenë modelja Lacey...

Frymëzuar nga Sophia Loren

Modelja e suksesshme Kelly Brook ka postuar një foto në rrjetin social Twitter, për të cilën është frymëzuar nga aktorja italiane Sophia Loren. Kjo...

Kam rilindur!

“Kam rilindur falë ndihmës së Zotit dhe punës që më ndihmoi t’a kaloj këtë vështirësi”. Aktori italian Raoul Bova ka kaluar një moment shumë...