Ka ende për të treguar…

Nga martesa e Belen Rodriguez dhe Stefano De Martino është thënë dhe parë pothuajse gjithçka duke filluar nga fotot ekskluzive të revistës “Chi” tek...

Parashikimi i Yjeve | 3 Dhjetor 2014

DASHI: Jeni përballë një dite ku mund të bëni shumë për punën tuaj: mund të rilançoni imazhin tuaj, të arrini një objektiv të rëndësishëm...

Viu, viu fryn Veriu…

Britney Spears pati një incident të vogël me garderobën. Artistes iu ngrit bluza që kish veshur  nga era, duke i nxjerrë në shesh të...

Elegante?

Kim Kardashian është shfaqur më pranverore se kurrë në tapetin e kuq  të ballos së përvitshme “Met Ball”, ku mblidhen shumë yje të famshëm...