Stjuardesa biseksuale pretendon se eprorët e saj e kanë detyruar të japë dorëheqjen pas postimit në faqen e të dashurës së saj në Facebook duke thënë – “e përsosur, shumë e bukur” ylli i POP-it Rita Ora është si një pikturë.

Një stjuardesë pretendon se është detyruar të lërë punën e saj në kompaninë ajrore, “Virgin Atlantic”, pasi ka lavdëruar një kliente të klasit të parë, trasmeton radionrg.al

Advertisement

Charlotte Whittingham, 25 vjeç, e cila i ka shërbyer këngëtares Rita Ora gjatë fluturimit të saj nga Londra për në Los Angelos, ka komentuar në Facebook për një kliente të klasit të parë.  Ajo i ka komentuar të dashurës së saj, Stacey McClean, se Rita ishte si një “pikturë vaji”, në një postim ku e dashura ishte shprehur se  Charlotte po shikonte Ritën nga afër.  

Dy javë më vonë, ajo është njoftuar nga eprorët e saj se duhet të firmosë masën disiplinore, sipas “The Sun”.She told her friend this had been her dream job and she had been careful not to affect the brand

“Kam qenë gjithmonë e kujtdeshme të mos dëmtoja emrin e kompanisë Virgin. Kur e dashura ime shkruajti një status se sa me fat isha që po udhëtoja me Rita Orën, thjesht komentova se sa e bukur ishte ajo. Virgin nuk u përmend”, shprehet Charlotte.
Unë shkruajta se ajo dukej si një pikturë vaji dhe ishte shumë e bukur, as më shumë e as më pak.

 The 25-year-old also described the singer as a 'beautiful oil painting'

Përfaqësuesit e kompanisë janë shprehur se privatësia e klientit është shumë e rëndësishe për ta, duke mos dhënë detaje për rastin në fjalë.

Charlotte, left, made the comments to her partner Stacey McClean, right on a Facebook postCharlotte called her girlfriend to tell her to take down the Facebook post but pals say the 'damage was already done'