Tag: FACEBOOK

Studimi: Facebook është shkaktari i mungesës së vetëbesimit

Rrjetet sociale janë pjesë e pandashme e jetës së përditshme. Ato marrin një pjesë të konsiderueshme të kohës sonë dhe sipas një studimi ndikojnë...

Kurrë mos komentoni ‘amin’ në Facebook!

Çfarë ka të keqe të komentosh “Amin”? Asgjë, mund të thoni ju, por ka pasoja nëse komentoni kështu në Facebook. Nëse jeni përdorues i rregullt...

I pastrehu gjen shtëpi falë një apeli në “Facebook”

Një histori me një fund të lumtur që i Francesco, një 63 vjeçar i pastrehë, dhe qeni i pandashëm i tij i vogël, Tommaso....

Ja çfarë ndodh në 1 minutë në internet

Çfarë ndodh në një minutë brenda rrjetit të internetit? Llogaritë janë bërë nga një shoqëri në operon në botën inovative dixhitale dhe rezulton se...

Edhe FB mundëson fshirjen e fotove dhe mesazheve

Pas aplikacionit të WhatsApp, edhe Messenger u jep mundësi dërguesve të penduar që fotot që dërgojnë gabimisht ose pa i menduar gjatë mund t’i...

Facebook do të informojë përdoruesit nëse të dhënat e tyre janë...

Për t’iu larguar ciklonit të kritikave që shkaktoi skandali i “Cambridge Analytica”, duke nisur nga kjo e hënë Facebook do të informojë 2.2 miliardë...

50 milionë përdoruesve të Facebook iu vodhën të dhënat nga një...

LONDËR —Teksa përpiqej të çante tregun mes zgjedhjeve amerikane të mesmandatit, në vitin 2014, kompania e sapohapur për profilizimin e votuesve, “Cambridge Analytica”, u...

Më në fund! Facebook sjell opsionin që kërkonim prej kohësh (Foto)

Si çdo rrjet social, edhe Facebook vjen me një  risi për të gjithë përdoruesit e saj. Pasi shumë kritikash se ky rrjet social po përhap...
Advertisement

Recent Posts

Advertisement