Lori Hoxha, e njohur ndryshe si trashëgimtarja e Top Channel, apo si një “fashion blogger”, dhe shpesh si një vajzë e pasur dhe me fat, nuk është thjesht vetëm kaq…

Ajo, edhe pse jo shumë aktive me intervista, ka treguar gjithmonë se është edhe një vajzë e zgjuar, e edukuar dhe di të thotë fjalë me mend.

Advertisement

Rasti më i fundit është përgjigja e saj rreth pyetjes: Po vajzat që nuk janë të pasura, çfarë duhet të bëjnë?

Me një përgjigje të tillë, Lori dëshmoi edhe njëherë atë që rrallë e shohim në trashëgimtare të tilla, modestinë.