Eni Koçi, motra e vogël e Greta Koçit, ka vendosur t’i nxjerrë sekretet të motrës…

Këto zakonisht janë gjëra që thuhen në konfidencë mes motrash, ndërsa Eni ka preferuar ta thotë publikisht.

Advertisement

 “@gretakoci1 jaaa… Ta kesh me jetë atë super klipin e ri se beqo na ngele!”-ka shkruar këngëtarja në përshkrimin e fotos humoristike ku janë vënë përkrah një vajzë e re dhe një grua e moshuar dhe nën to, përshkrimet përkatëse: “25 vjeç dhe single. Si dukesh në të vëretë… Si të sheh familja!”

Sigurisht që me shaka, për të promovuar klipin e ri të së motrës, këngëtarja e njohur Eni Koçi na ka dhuruar pak humor ditën e sotme…