Bëhuni gati të shijoni një verë super të nxehtë!

“Clandestino” është bashkëpunimi i dytë mes artistëve të muzikës latine, Shakira dhe Maluma, pas suksesit të tyre “Chantaje”.

Advertisement

Kënga e re është shumë Karaibiane, shumë Xhaimaikane dhe ka pak reggaeton gjithashtu. Shakira dhe Maluma këndojnë për dashurinë e ndaluar (të tyren!). Për momentin është publikuar vetëm versioni audio, por presim dhe klipin së shpejti.

Ndërkohë dëgjoni këngën më sipër.