Alban Skënderaj dhe Noizy ju tregojnë rrugën “Drejt Suksesit” (Video)

Dita e sotme është e mbushur plot me këngë dhe klipe të reja, por kjo e Albanit dhe Noizyt padiskutim arrin suksesin.

Pas bashkëpunimit me MC Kreshën dhe DJ Sardin, Alban Skënderaj bashkohet me Noizy-n për të krijuar një këngë me një mesazh mjaft të rëndësishëm.

Advertisement

“Asgjë s’të jepet falas, gjithçka e ka një çmim, dhe rruga drejt suksesit, ka vetëm një drejtim”, -këndojnë ata, duke na treguar kështu se duhet të besojmë në punë, djersë, ëndërr dhe shpresë.

Ashtu si kënga edhe klipi është realizuar kaq bukur, duke i shkuar për shtat tekstit.