Prisnim Besën, por doli Elvana

Përveç Instagram-it të saj, ku mund të gjesh material për të qeshur, Elvana Gjata i ka dhënë humor edhe profilit të Besës.

Ndërkohë që ishim duke parë “story-t” e këngëtares, papritur shfaqet Elvana me një mimikë tipike nga ato të sajat duke thënë: “Hë, prisje Besën?”. Kurse nga ana tjetër, Besa shkruan: “Kur @elvanagjataaaa të merr Instagram-in”.

Prej kohësh dy këngëtaret përveçse kolege, janë dhe mikesha mjaft të mira, të cilat shpesh kanë treguar sa e përkrahin njëra-tjetrën.