Kim K dhe Tristan Thompson nuk kanë më lidhje me njëri-tjetrin në rrjetet sociale

Pas intervistës tek The Ellen Show, ku Kim shpjegoi situatën dhe çfarë mendonte për skandalin e tradhëtisë së Tristan ndaj Khloe, tashmë ylli i KUWTK mori një vendim.

Kjo sigurisht lidhet me rrjetet sociale.  Kim nuk e ndjek më Tristan në rrjete sociale dhe pas kësaj të njejtën gjë ka bërë edhe Tristan.

Advertisement

Dy kunetërit duket të kenë një marrëdhënie disi “të tensionuar” me njëri- tjetrin kohët e fundit dhe Khloe ndodhet në mes të gjithë kësaj.

Tani ngelet të marrim vesh ç’po ndodh mes Khloe dhe Tristan.