Miley dhe Liam, çifti që të gjithë çiftet do të donin të ishin…

Liam publikoi një video me shkrimin “Ajo më dashuron kur bëj këtë”, ku tremb Miley-n, e cila u tremb aq shumë sa  në fakt shpërtheu nga inati.

Advertisement

 “Shko në djall! Të urrej. Jam gati për të qarë tani”, dëgjohet të thotë Miley në video.

Edhe javën e kalur Hemsworth e trembi Miley-n për vdekje, duke bërtitur në mënyrë të frikshme teksa i jepte makinës. Imagjinoni që jeni duke kënduar e duke u argëtuar në makinë, teksa bën një video për qejfin tënd dhe dikush të tremb.