Dedikimeve në Ditën Ndërkombëtare të Gruas i është bashkuar dhe këngëtarja, Evana Gjata.

Ylli i muzikës shqiptare ka zgjedhur një mënyrë shumë të veçantë për të kujtuar këtë ditë. Ajo ka shkëputur një pjesë nga intervista me Ermalin, ku pjesë e saj ishte dhe nëna e Elvanës. Në video ajo flet për sakrificat e grave shqiptare dhe krah saj ka shkruar: “Jo vetëm për 8 mars”.

Advertisement

Jo vetem per 8 Mars.

A post shared by Elvana Gjata (@elvanagjataaaa) on