“Nuk mujta me tbo dhurat mdolen lot e t’bona kong non”…

“Mbretëresha ime” mban titullin kënga më e fundit e Noizy, e cila u publikua në një ditë të veçantë për të gjitha gratë, 8 Marsi.

Advertisement

Kjo këngë e shkruar nga vetë ai, i kushtohet nënës së tij me gjithë sakrificat, dinjitetit, sprovave dhe dashurisë së saj pa kushte.

Edhe pse sot është është Dita Ndërkombëtare e Gruas, një ditë kjo që përkujton lëvizjen për të drejtat e grave, përsëri këto fjalë prekëse kushtuar nënës së tij, i japin një element të veçantë kësaj dite.

Ndiqni këngën më poshtë: