Disa fakte interesante që të gjithë duhet të dinë lidhur me verën

Vera është një pije e vjetër dhe komplekse me një histori të gjatë dhe mbresëlënëse. Do t’ju duheshin vite të tëra studimesh për të kuptuar...

E thotë shkenca, ja pse meshkujt tërhiqen pas femrave me të pasme të kolme

Meshkujt tërhiqen nga të pasmet e mëdha për arsye evolucioni. Gjenetika gjithashtu ndihmon në dhënien e përgjigjeve pse shumë meshkuj janë të tërhequr nga femrat...

Nëse doni t’i “çmendni” në shtrat, këto janë zonat më erogjene të meshkujve

Identifikimi i zonave të ndryshme erotike gjithashtu mund të përmirësojë shëndetin seksual, disa hulumtime tregojnë se stimulimi i disa zonave mund të shkaktojë reagime...

Jonida Vokshi nuk jeton dot pa to, por në Britani kërkohet të zhduken

Në intervistën e You&Me në NRG Radio, Jonida Vokshi tha se tre sendet pa të cilat nuk jetonte dot ishin: celulari, çelësat e makinës...

Ka disa arsye pse po ju heqin nga rrjetet sociale, zbulojini

Të gjithë kemi historitë tona personale se si kemi keqkuptuar dikë duke menduar fillimisht që është antipatik/e por që më vonë ka filluar të...