Nëse po shkoni në restorant, ja disa veshje bazike që do t’ju bëjnë të dukeni yll!

Një vakt në një restorant është një mundësi e mirë për t’u veshur pak më ndryshe nga përditshmëria jonë. Nxirrni veshjet më të bukura nga garderoba juaj dhe shkëlqeni. Në vijim gjeni disa kombinime që me siguri do t’ju frymëzojnë.

Xhaketë dhe xhinse të ngushta

Advertisement

Triko dhe fund i gjatë

Gjithë veshja e zezë me këpucë të kuqe/portokalli ose një ngjyrë tjetër të fortë dhe të ngrohtë

Pallto me çizme mbi gju


=
Thekë, thekë…

Bluzë me temina

Bluzë saten me xhinse