Nuk mund ta ndaloni lemzën? Ky truk sigurisht që ndihmon…

Ju duhet të keni përjetuar lemzë të paktën një herë në jetën tuaj dhe edhe nëse jeni përpjekur të pini ujë apo të bëni diçka tjetër, problemi nuk është zgjidhur.

Nganjëherë lemza mund të na vendosë në një situatë shumë të vështirë, veçanërisht nëse jemi në një takim ose në një vend ku ka heshtje.

Advertisement

Megjithatë, sipas ekspertëve, ka një truk që mund të jetë një aleat i shkëlqyer për të zgjidhur këtë problem. Ajo që ju duhet është vetëm ujë. Mjafton që të pini disa gllënjka ujë sepse në këtë mënyrë do të forconi veprimin e muskujve të gjoksit, pra do të parandaloni lemzën.