9 mënyra si të vishni minfundet dhe të dukeni bukur!

Një minifund ngjan i vogël në dukje, por ka fuqinë absolute për të transformuar pamjen tuaj. Minifundet janë rikthyer në modë këtë sezon dhe ka disa mënyra si mund t’i kombinoni, pavarësisht materialit, prerjes, gjatësisë etj. Nëntë mënyra cool të dedikuara për çdo ambient apo ngjarje ku do të jeni të pranishme, nga një veshje zyre, tek një dalje me shoqet në darkë, një stil casual në përditshmëri dhe plot ide të tjera.

Goca, bëhuni gati të na falëndëroni për frymëzimet yll të radhës!

Advertisement

#1 Shkëlqim teminash

#2 Motive kuadratesh

#3 Minifund + fruda

#4 Dy në një

#5 Xhins + xhins

#6 Fund me pala

#7 Material lëkure

#8 Xhins dhe geta te kuqe

#9 Fund asimetrik