Imagjinoni për një çast sikur të jeni duke bërë “scroll” në Instagram dhe t’ju vijë një njoftim “beberexha has requested to follow you” (beberexha kërkon t’ju ndjekë).

Pikërisht kjo i ka ndodhur vajzës së vogël të familjes së Presidentit të Republikës, Era Metaj, vetem disa minuta më parë. E sigurisht ky lajm, nuk i shpëtoi syrit të mprehtë të radionrg.al.

Advertisement

Sigurisht që diva shqiptare e muzikës nuk ndjek çdokënd, por nëse nuk e dinit, vajzat janë kushërira të largëta, prandaj kemi përshtypjen se për Erën kjo nuk ka qenë ndonjë e papritur.

Related image

Madje në Snapchatin e Bebe-s, Era është shfaqur jo pak herë.

Related imageRelated image