Tashmë të gjithë e kemi kuptuar që çdo produksion që ka në krye Alketa Vejsiun dhe Vera Grabockën kthehet në sukses të padiskutueshëm.

Sigurisht që për të arritur aty ku është Alketa mban mbi shpinë eksperienca të shumta ndër vite. Disa prej këtyre eksperencave moderatorja i ka përmbledhur në një video, të cilën e ka shpërndarë në Instagram me mbishkrimin: “Historia e ëndrrës time”.

Advertisement

Story of my dream! #therecanbemiracleswhenwebelieve

A post shared by TV & EVENT DESIGN & PRODUCTION (@alketavejsiu) on