Tuna dhe Patrisi u përfolën për një kohë të gjatë për ndarje mes tyre, por kjo nuk u konfirmua kurrë nga çifti në fjalë.

Në maj ata u bënë prindër për herë të parë të një djali që e kanë quajtur Tian. Vitin që lam pas Tuna publikonte shpesh foto të vogëlushit, por më fillimin e 2018-ës ajo nuk ka postuar më. Megjithatë këtë herë ka qenë xhaxhai i Tianit, Robert Berisha që na ka sjell në vëmendje vogëlushin, duke na treguar sesa është rritur ai.

Advertisement