Muzikë për shpirtin!

The Weeknd publikoi ditën e sotme për herë të parë albumin EP* “My Dear Melancholy”, dhe kemi rënë në dashuri me dëgjim të parë.

Advertisement

my dear melancholy, (link in bio)

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

Mini-albumi përmban 6 këngë dhe përfshin produksione të Frank Dukes, Cirkut, DaHeala, Gesaffelstein, Guy-Manuel de Homem-Christo, Marz, Mike Will Made It dhe Skrillex. Nga tekstet e këngëve mund të kuptojmë se ndarja e tij nga Selena Gomez ka frymëzuar këtë album.

Këngët:

1. Call Out My Name

2. Try Me

3. Wasted Times

4. I Was Never There

5. Hurt You

6. Privilege

*EP nënkupton extended play dhe iu referohet mini-albumeve që zakonisht përmbajnë 5-6 këngë.