Oh, po!

Nëse menduat se roli i saj më i çmendur ishte tek Suicide Squad… prisni të shikoni vesrionin e saj si një femër fatale që është, në “Terminal”.

Advertisement

Këtë herë aktorja 27-vjeçare është një vrasëse që në jetën e përditshme punon si kamariere.

Filmi “Terminali” flet për tre vrasës me një mision të keq, një mësues të sëmurë , një pastrues enigmatik dhe një kamariere me një jetë të dyfishtë. Pasojat vrasëse zbulohen kur jetët e tyre lidhen në duart e një organizatori kriminal që kërkon hakmarrje “.

“Terminal” pritet të dalë më 11 maj, ndërkohë ndiqni trailer-in e parë: