Taylor Swift kishte lajmëruar për një tjetër klip të “Delicate” dhe e mbajti premtimin…

Klipi këtë herë është xhiruar në mënyrë vertikale nga smartphone i saj, shumë më ndryshe nga koncepti i klipit të parë. Në video shikojmë Taylor në pyll duke kënduar këngën e albumit më të fundit, “Revenge”.

Advertisement

Mbase klipi i dytë vjen si pasojë e gjithë akuzave se koncepti i videos së parë ishte e kopjuar?

Mos humbisni videon më poshtë: