Të moshuarit thyejnë rregullat/ Janë më të rrezikuarit, nuk qëndrojnë në banesa

Zona e Xhamllikut në Tiranë është një nga vendet ku grumbullohen më shumë persona të moshës së tretë. Këta zotërinj këtu kanë dalë dhe janë pajisur ndërkohë me termometër, dezinfektant, çajra, aparat për matjen e tensionit, dhe agrume si portokalli të pasura me vitaminën C.

“Kemi dalë se nuk rrimë dot brenda. Ne zbatojmë rregullat e OBSH-së dhe të Ministrisë së Shëndetësisë.

Advertisement

Mbajmë distancë 1 metër, kur dikush ka kollë dhe temperaturë njoftojmë 127, lajmë duart, nuk takohemi.

Po ku më gjen gjë mua, nuk kam frikë. Jemi shkëmb graniti në Ballkan. Këto këtu nuk janë grumbullime, grumbullime janë ato ne pabe, stadiume, kafenetë e mëdhaja, kinema.

Gabim kam bërë, kam dalë fshehtas djalit që u lodh duke më porositur qëndro brenda. Po u mërzitëm o nënë, duke ndenjur gjithë ditën në shtëpi, në televizor, u çmendëm.

As që dua t’ja di fare. Le të më thotë kush të dojë, unë do të dal”, shprehen qytetarët.

/Top Channel/