NEW MUSIC | SZA, Justin Timberlake – “The Other Side”

Justin Timberlake dhe SZA kanë publikuar singëllin e tyre zyrtar The Other Side,” fmarre nga filmi “Trolls World. Videoja duket si nje miks mes “Scream” të Michael dhe Janet Jackson, “The Rain (Supa Dupa Fly) i  Missy Elliott dhe “No Scrubs” të TLC me imazhe futuristike dhe lente fish-eye.

Kënga ështe yll ndaj ju ftojmë ta shijoni më poshtë 🙂

Advertisement

https://youtu.be/C5RrNaCfUXE