Mbrëmja e djeshme ishte plot me surpriza në Super Bowl 2018.

Një surpirzë jo shumë e mirë i ndodhi dhe Pink, e cila për fatin e saj të keq ishte e sëmurë pikërisht gjatë eventit të madh sportiv. Të këndonte himnin në Super Bowl, ishte ëndrra më e madhe e këngëtares.

Advertisement

Në një foto të publikuar në Instagram të shtunën, Pink shpjegonte gjendjen e saj.

“Shansi im më në fund ka ardhur. Dhe rastësisht ky shans vjen kur dy fëmijët e mi kolliten në gojën time dhe fshijnë mukozën e tyre në faqet e mia,” shkruan ajo.

Megjithatë kjo nuk e ndaloi aspak artisten e famshme të falte emocionin tek e gjithë turma.