Dhe pse jeta e tij sentimentale duket se është stabilizuar pasi ka gjetur dashurinë e jetës, Stresi mesa duket nuk heq dot dorë nga aventurat e tij dhe jeta si “bad boy”.

Gjatë vitit të kaluar “aventurat” e tij me policinë e shtetit kanë qenë të shumta por edhe këtë vit vazhdon të bëjë veprime duke thyer rregullat. Arkimed Lushaj, i njohur si Stresi ka postuar një video në Instagram në të cilën dukej teksa po rrotullonte një cigare hashash. Por, si duket është penduar shumë shpejt sepse më pas e ka fshirë postimin.

Advertisement