Roza Lati apo Andra Destan, kush e ka veshur më bukur këtë fustan? (Foto)

Ndodh shpesh që shumë personazhe të njohur dashur padashur të veshin të njëjtat rroba dhe më pas nëpër rrjete sociale bëhet krahasimi se kush e ka veshur më bukur.

Këtë herë ka qenë Roza Lati dhe Andrra Destani, të cilat kanë veshur të njëjtin fustan pranveror me lule dhe ngjyra të ndezura. Të dyja duken shumë bukur dhe shumë IN me stinën.

Advertisement

Ne e kemi shumë të vështirë të zgjiedhim se kush na duket më bukur, prandaj po jua lejmë ju në dorë.