Interi i detyruar të shesë disa nga lojtarët më të mirë

Champions League duket një mision i pamundur për zikaltërit.

Pas humbjes me Juventus, në kampin e interit tensionet janë tepër të larta dhe të gjithë janë sërish në provë. Veçanërisht Spalletti, pas zëvendësimit Icardi-Santon, që janë të paktë ata që e kanë kuptuar motivin e kësaj lëvizjeje.

Advertisement

Sipas “Gazzetta dello Sport”, pa Champions League që vlen, Suning do t’i duhet që të kalojë në vetëfinancim, e për këtë arsye do të jetë i detyruar që të shesë lojtarët më të çmuar, por se kush do të jenë ata, mbetet për t’u parë.