Rita Ora në listën e artistëve më të pasur në Mbretërinë e Bashkuar

Njerëzit më të pasur në Mbretërinë e Bashkuar janë zbuluar në listën vjetore të Sunday Times Rich, dhe një mori argëtuesish të njohur hyrë në listë…

Nga yjet e filmit deri tek legjendat e rock, argëtuesit ulen midis sipërmarrësve, shpikësve dhe anëtarëve të elitës së Britanisë si njerëzit më të pasur në vend.

Advertisement

Lista zbuloi gjithashtu pasurinë e disa prej muzikantëve të rinj të Britanisë, me Stormzy, Dua Lipa dhe të gjithë anëtarët One Direction midis muzikantëve më të pasur nën moshën 30 vjeçare.

Më poshtë lista e artistëve më të pasur:

Burimi: Prive.al