Rihanna është duke iu thënë “mirupafshim” të 20-ave të saj në mënyrën më komike (dhe satirike)!

Këngëtarja nisi ditëlindjen e saj me një deklaratë të çuditshme mode në t-shirtin e saj ku është shkruar: “I Hate Rihanna” dhe më poshtë “Mos besoni askënd nën 30 vjeç”.

Advertisement

Ajo ka postuar në instastory këtë foto, ndërsa ka shtuar në këtë postim, se “kjo është dita e fundit për të marrë vendime të këqija, përpara se t’ja lë fajin moshës 20 vjeçare”.

Jepi Rihanna, bëj sa më shumë gabime sot!