Performanca 5 Milion dollarëshe në Billboard Music Awards (VIDEO)

Kjo performancë e Mbretëreshës së Popit me Maluma në Billboard Music Awards, ka kushtuar shumë. Shkak për këtë çmim “të kripur” kanë qenë dhe 4 hologramet e Madonna-s që kërcejnë me të. Pa shiheni një herë e na thoni a ja ka vlejtur? :p