Mbrëmë u mbajt mbrëmja post-finale e “C’est la vie”.

Dhe gjatë kësaj mbrëmje vemendja nuk ishte vetëm te konkurentët, por edhe tek vetë moderatorja simpatike, Marina Vjollca. Ajo kishte zgjedhur të vishej me Philipp Plein. Një xhaketë e zezë, me dizenjo të kuqe e cila kushton as më shumë dhe as më pak se 1242 euro.

Advertisement

Pra, duke bërë një llogari të thjeshte, aq sa Marina ka blerë xhaketën, ne mund të blejmë një makinë modeste…