Një UFO me një formë të çuditshme njeriu është filmuar të qëndrojë mbi qiell në rrugët e tejmbushura të Meksikos.

Drejtuesit e mjeteve ishin në pikëpyetje nëse kjo ishte një provë se alienët po vizitojnë Tokën, teksa pamjet janë bërë firale në internet dhe në mjaft faqe të teorive konspirative.

Advertisement

“Ju po shihni se ufo po fluturon vertikalisht mbi qytet”, shkruan eksperti i UFO-ve, Pedro Ramirez, i cili e përshkruan atë si “hera e parë që shihet një UFO për 2018”.

Forma e çuditshme është parë në qytetin e Mexicali në shtetin e Baja California të Meksikës, raporton mirror.co.uk.