NEW MUSIC| Lady Gaga – “Stupid Love”

“Kur videoja më erdhi në fillim ishte në formën e një voicemail-i nga Gaga,” tregon Daniel Askill duke ju referuar “Stupid Love”. Ajo fliste për shtatë tribu luftarake si një metaforë e gjendjes në të cilën ndodhet bota në këto momente. Pikërisht kjo më tërhoqi. Gag dëshironte të përcillte këtë mesazhin e paqes, bashkimit dhe lënien mënjanë të ndryshimeve mes njëri-tjetrit”.

E sigurisht e gjihtë kjo ndodh nëpërmjet kërcimit… Lady Gaga bën gjithnjë gjëra me peshë, të guximshme, origjinale dhe te papritura dhe rikthimi i saj në muzikën pop nuk kish se si të ishte ndryshe.

Advertisement

Për më tepër ja tek e keni videon “Stupid Love”. Enjoy!