NEW MUSIC | Normani: “Motivation”

Hera herës “lind” një yll popi i ri dhe ky duket se është rasti i Normani dhe singëllit të saj “Motivation”. Përpara këtij publikimi artistja e re R&B ka patur një periudhë inkubacioni vërtetë te suksesshme, fillimisht si pjesëtare e grupit Fifth Harmony dhe paskëtaj dy singëlla në  Top 10. “Motivation,” mban bashkë autorësinë e Ariana Grande, Max Martin, Savan Kotecha, Ilya Salmanzadeh dhe Normanit.

Kjo është hera e parë që prezantohet si një artiste solo dhe ka kaluar çdo pritshmëri 🙂

Advertisement