NEW MUSIC |Ed Sheeran & Travis Scott – “Antisocial” (Official Video)

Ed Sheeran ka publikuar albumin e tij më të fundit ” No.6 Collaborations Project”, tërësisht me bashkëpunime. Mes tyre edhe bashkëpunimi me Travis Scott, “Antisocial,” për të cilin kanë publikuar edhe një video.

Videoja mban firmën e legjendarit Dave Meyers, dhe tregon Sheeran e Scott nën petkun e një sërë personazhesh të çuditshëm. Ky realizim ka edhe disa referenca nga filma të famshëm si: “The Birds”, “Edward Scissorhands” dhe “Pulp Fiction”.  Për më tepër ja tek e keni klipin: