NEW MUSIC | Avril Lavigne – “I Fell In Love With The Devil” (Official Video)

Prej dy javësh Avril Lavigne ka publikuar videon për “I Fell In Love With The Devil”. Paçka kritikave per videon me nuanca gotik, artistja ka dhënë një shpjegim për këngen që vetë ka shkruar: “E kam shkruar këtë këngë për t’i rikujtuar vetes në menyrë konstante se shpesh disa nga njerëzit më të errët të kësaj bote, vishen si ëngjëj. Ju lutem kujtojani edhe ju vetes këtë. Unë do të dal nga ky cikël dhe do t’i jap fund të gjithë marrëdhënieve të mia toksike”.

Advertisement