NEW MUSIC | Jason Derulo – “Mamacita” (feat. Farruko)

“Kjo këngë erdhi shumë natyrshëm. Nuk po përpiqesha që të bëja ndonje hit apo diçka që është trend tani. Doja të bëja një këngë feste me shije latine dhe kur Farruko bëri strofën e tij e ndjeva se do të ishte një bombë e vërtetë”, – ka rrëfyer Jason Derulo për Billboard. Kështu u krijua “Mamacita”, singëlli që u rendit menjëherë ne vendin e parë të Latin Billboard.

“Nuk e prisja që të renditej menjëherë në krye, ndaj jam gati gati i shokuar, megjithatë shumë falenderues”,- është shprehur Jason.