NEW MUSIC | Ed Sheeran – “BLOW” (with Chris Stapleton & Bruno Mars)

Ed Sheeran rikthehet në stilin  rock ‘n’ roll për singëllin e tij të fundit “Blow”. Artisti ka bashkëpunuar me  Bruno Mars dhe Chris Stapleton. Videoja është drejtuar nga vetë Mars dhe tregon një rock-band femëror në skenën e “Viper Room” në  Los Angeles .

Sheeran, Mars dhe Stapleton nuk shfaqen në klip. Për më tepër shijojeni.