Më e pasur se Princ William! Ky profesion i ka siguruar Kate Middleton të ardhura marramendëse

Edhe pse është e martuar me Princ William i cili ka një pasuri të majme, Kate Middleton fiton aq shumë para sa ia kalon pasurisë së bashkëshortit.

Kate drejton një nga kompanitë më të suksesshme në Britaninë e Madhe.

Edhe pse ajo është nëna e tre fëmijëve, ia ka dalë të drejtojë një kompani për vajzat, që duan të humbin peshë.

Dukesha ka treguar se përse e ka mbajtur të fshehtë këtë gjë duke mos zbuluar se është themeluesja e kompanisë.

Isha e shqetësuar se njerëzit do ta lidhnin atë me burrin tim të famshëm dhe ndjeva sikur kjo të ishte një dëmtim i madh për kompaninë. Produktet që prodhojmë me të vërtetë janë ndryshimi i jetës dhe meritojnë të njihen me meritat e tyre”- është shprehur Kate.

/News31.al/