Gjithë ato fustane, gjithë ato kujtime…

Trashëgimtarja e Top Media-s është gjithmonë duke ndryshuar stilin e saj që është i guximshëm dhe bie jo pak në sy.

Advertisement

Për këtë, Lori Hoxha ka treguar në SnapChat shumë nga fustanet që i ka përdorur në evente të ndryshme dhe që padyshim sjellin shumë kujtime tek ajo, duke hapur kështu “dollapin e kujtimeve”.

Gjithashtu, krahas fotove me fustane ajo ka treguar edhe eventet kur i ka veshur si në “Top Fest”, për ditëlindjen e saj, në “Dancing With The Stars”  si dhe disa prej të cilave (duke qenë se iu ka ikur koha) e bëjnë për të qeshur.