Bes Kallaku, Alban Skënderaj dhe DJ Olti bëjnë pazar për vajzat e tyre (Foto)

Çfarë baballarësh!

Tre artistët, Bes Kallaku, Alban Skënderaj dhe Dj Olti kanë një të përbashkët, në aspektin profesional, muzikën, kurse në atë privat ata janë baballarë të vajzave.

Advertisement

Ameli është vajza e Albanit dhe Miriam; Elois, vajza e DJ Oltit dhe balerinës Lori Bala, ndërsa më e vogla ndër tyre, ende nuk ka lindur dhe ajo është vajza e Besit dhe Xhensilës…

Nërkohë që baballarët gjenden jashtë Shqipërisë për punë, ata kanë vendosur të bëjnë diçka të veçantë për vogëlushet e tyre…shopping!

Ka qenë Besi, i cili ka postuar një foto në Instagram Story ku ka shkruar: “Baballarët e gocave, kanë dalë për shopping”.