Lady in Red! Të gjithë sytë tek Elvana Gjata (Foto)

Oh!… çfarë… po… na… shohin… sytë… ?

Vetëm pak orë më parë, Elvana Gjata postoi një foto në Instagram dhe ne shtangëm! E veshur me të kuqe nga koka te këmbët, me një stil francez (nga bereta të paktën), joshëse, magjepsëse etj, etj… ajo shkruan: “Ja per pak” dhe e shoqëron me një kamera.

Advertisement

Për çfarë duhet të presim tani Elvana? Ndoshta një klip të ri, ku fill pas “Ku vajti” do i tregojë dikujt se çfarë ka humbur? Me kaq sa po shohim, vështirë se do donte njeri të të humbiste…

Ja per pak?

A post shared by Elvana Gjata (@elvanagjataaaa) on