Kim dhe Kanye, Ushtria e të Dashuruarve

Kim Kardashian dhe Kanye ëest i janë bashkuar ushtrisë së Balmain (#BalmainArmy). Duke qenë kaq të dhënë pas firmës dhe kaq të miqësuar me stilistin, nuk ishte surprizë fakti që cifti është fytyra e re e Balmain. Dhe cfarë fotografish! Në njërën prej tyre, Kardashian dhe ëest janë veshur me stilin tipik Balmain, por është afërsia në pozën e ciftit ajo që e bën më interesante. Fotografitë lancojnë linjën “Ushtria e të Dashuruarve”, ashtu sic shkruan stilisti Olivier Rousteing në Instagram. “Doja të dukeshin castet e dashurisë. Kim dhe Kanye për mua janë ikona stili dhe miq të mirë. Për mua është nder që ata të jenë pjesë e fushatës time.”

Advertisement