Aksioni i OSHEE në Krujë

Pas një analize të hollësishme, Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE), Drejtoria e Durrësit, nisi një aksion të gjërë kontrolli në qytetin e Krujës, rajon ky problematik me mospagesën e energjisë elektrike.

Aksioni i verifikimit dhe kontrollit u përqëndrua te kabinat që furnizojnë qëndrën e qytetit. Pas matjeve përkatëse, rezultuan anomali te sasitë e raportuara të energjisë. Kështu, në bashkëpunim me policinë e shtetit, strukturat e Krujës, pas informimit nga OSHEE, bën të mundur identifikimin e tre rasteve, që vidhnin energjinë elektrike, përmes lidhjeve të dyfishta. Për pasojë, u arrestuan shtetasit, Avdi Vathi, Enver Shullazi dhe Luan Hoxha, pronarë subjektesh private. Aksioni po vijon ende, ndërsa është shtrirë edhe në rrethinat e qytetit.

Advertisement