Është publikuar lista e nominimeve për filmat më të këqinj të vitit, në atë që quhet ceremonia e çmimeve Razzies. 

Edhe pse janë filma shumë të famshëm dhe që kanë grumbulluar qindra miliona dollarë në “box office”, ato janë vlerësuar shumë pak nga kritika. Me 9 nominime ose thënë ndryshe i nominuar në të gjitha kategoritë e mundshme është filmi “Transformers: The Last Knight”. I ndjekur me 8 nominime është “Fifty Shades Darker”.

Advertisement

Më poshtë zbuloni se kush janë të gjithë kandidatët për çmimet Razzies.

Transformers: The Last Knight
Fifty Shades Darker
Baywatch
The Mummy
The Emoji Movie